Voor wie

Wat zijn onze voornaamste doelgroepen?

Doelgroep

Bent u een ondernemer en zoekt u nog een product voor op uw schap, maar u wilt eens iets anders dan een standaard merk die de meeste winkels al verkopen? Dan bent u bij ons op het goede adres.

Winkelier

Groothandel

Webshop

Wederverkopers

Winkelier

Bent u een winkelier en zoekt u nog een product voor op uw schap, maar u wilt eens iets anders dan een standaard merk die de meeste winkels al verkopen? Dan bent u bij ons op het goede adres. Ons merk ProfiCleaner is een kwalitatief goed product en ligt ook erg goed bij de consumenten. Ons product staat al bij veel winkels in de schappen met een goed resultaat.

ProfiCleaner is gelijkwaardig aan de A merken zoals o.a. HG, Tana, Diversey, Etc. Speciaal voor de retailer hebben wij hierin een lijn met klein verpakkingen. Veel producten zitten verpakt in flacons van 500ml, 750ml en 1 liter flessen. U koopt deze producten tegen zeer goede condities in en wij leveren u alle benodigde materialen zoals affiches, productbladen, adviesprijzen etc.

Groothandel

Bent u een groothandel maar u wilt uw product assortiment uitbreiden, Neem dan contact met ons op. Wij zouden graag ons product bij u onder willen brengen. Dan kunt u een goed merk dat zich de afgelopen jaren bewezen heeft verkopen. Wij zorgen dan voor alle nodige materialen zodat u meteen aan de slag kunt. Daarnaast geven wij ook regelmatig cursussen en scholingen zodat u alles komt te weten over ons product zodat u er alles over kunt vertellen en uw klant de juiste keuze kan laten maken.

Webwinkels & dropship

Natuurlijk kunt u als webwinkel ook bij ons uw producten inkopen tegen de juiste condities. Wij zorgen ervoor dat u over alle nodige materialen zoals foto’s (vrijstaand 500×500) productbladen, veiligheidsbladen, etc beschikt. Ook kunnen wij u helpen in de vorm van dropshipping. Dan nemen wij u een aantal factoren uit handen waardoor u zich kunt concentreren op uw webwinkel en bestellingen. Wij verzorgen het gehele traject na het verkopen van een product op uw webshop.

Indien u een bestelling op uw webshop heeft ontvangen van één van onze producten, dan hoeft u deze maar door te geven en wij verzenden dan het desbetreffende product onder uw eigen bedrijfsnaam naar uw klant. Zo heeft uw klant het gevoel dat u daadwerkelijk alles op voorraad heeft.

Wederverkoper

Bent u zelfstandig en u wilt producten verkopen op het gebied van reinigingsmiddelen, maar u wilt geen rompslomp van de bijkomende papierwerk en milieu wetten? Dan hebben wij voor u de oplossing. Wij bieden u een compleet pakket aan op het gebied welke het beste bij u past. Dat kan variëren van auto-motive, carwash of scheepvaart tot horeca, sport&wellness resort en schoonmaakbedrijven, of misschien wel alles. Wij bieden u alle benodigde materialen aan om uw verkoop tot een succes te maken. Een aantal van onze verkooppunten zijn franchisers van o.a: Gamma, Praxis, Fixet, Troefmarkt. Texaco, Camping winkels etc.

Dealer Worden?

Bel of e-mail voor meer informatie.

Contactformulier

Contact

Profichem
Meulenveldt 30
5451HV Mill

Postbus 108
5450AC Mill

Telefoonnummer
E-mailadres
Informatie
Kvk nr.: 58541144
te Eindhoven
BTW nr.: NL001759076B50